Borsaya Vergi Haftası Ziyareti

Rize Ticaret Borsası

Borsaya Vergi Haftası Ziyareti

Vergi haftası kapsamında Rize Defterdar Vekili Erhan Çolak, Defterdarlık birim amirleriyle birlikte Rize Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Erdoğan ve Yönetim Kurulu üyelerimizle bilgi alışverişinde bulundular.

Kamuoyunda vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının artırılması amacıyla, 1990 yılından bu yana kutlanan Vergi Haftası'nın 28. si çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu kapsamda Borsamıza gerçekleştirilen ziyarette; Defterdar Vekili Çolak, Vergi Haftası nedeniyle ilde gerçekleştirilecek çalışma ve ziyaretler hakkında Erdoğan’a bilgi verdi.

Kanunla Birlikte Artık Tümüyle Çayın Kalbi Rize’de Atacak.

Ziyarette, Rize’deki en önemli vergi kaynağının çay sektörü olduğunu ifade eden Erdoğan, “ Ülkemizde kendi kendine yetebilen tek ürün olan çay, ülkemiz ve ilimiz için önemli bir ekonomik girdi sağlamaktadır. Özellikle son 10 yılda bizimde katkılarımızla çay sektörü çok gelişti. 2010 yılından bu yana yapmış olduğumuz çalışmalarla çay sektörüne ayrı bir imaj kazandırdık. Türk çayının uluslararası arenada bilirliğini arttırdık. Çayla ilgili yaptığımız projelerle çayımıza katma değer kazandırdık. Ayrıca yıllardır üstünde çalıştığımız çay kanunu Bakanlar Kurulu’nun gündeminde çok yakında onaylanacak inşallah. Kanunla birlikte artık tümüyle çayın kalbi Rize’de atacak.” dedi.

Henüz yorum yazılmadı

Sizde yorum yazın...