GÜNDEM RİZE TOPLANTILARININ SEKİZİNCİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gündem Rize Toplantılarının Sekizincisi Gerçekleştirildi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’nın katılımıyla ‘Gündem Rize’ toplantılarının 8.’si gerçekleştirildi.

AK Parti Rize İl Başkanlığı tarafından organize edilen ve  belirli periyotlarla gerçekleştirilen Gündem Rize Toplantılarının 8.cisi Rize Ticaret Borsası’nda düzenlendi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı’nın moderatörlüğünü yaptığı toplantıya, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kanaat önderleri ve iş insanları  katıldı.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, “Gündem Rize toplantılarımızın Temmuz ayında 7.sini Rize’de turizm konu başlığı altında gerçekleştirmiştik. Üç aylık periyotlarda bu toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz. Bugünde toplantılarımızın 8.’sini Rize’de ekonomi, istihdam, yatırım şeklinde gündem maddesi yapmak suretiyle siz değerli piyasa oluşturan aktif unsurların görüş ve kanaatlerini değerlendirmek, burada aktif bir platform oluşturmak suretiyle ortak bir çalışma yürütüyoruz. Bunun yararlı olduğunu düşünüyorum. Bu platformda görüş ve kanaatlerinizi dile getirerek istişare ediyoruz. Rize’miz için en iyisini ortaya koymak adına bütün paydaşların görüş ve fikirlerini ele alıyoruz. Bu bağlamda bu toplantıların bizim için önemi çok fazla” dedi.

Gündem Rize 8. toplantısının ana konusu “Ekonomi, yatırım, istihdam” oldu. Konuyla alakalı Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan,  Rize Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Güven Aksoy sunumlarını gerçekleştirerek, katılımcıların sorularını yanıtladı.

Yaklaşık 4 saat süren toplantıda katılımcılar ilgili konular hakkında fikirlerini ve önerilerini ilettiler. Program sunumların müzakeresi ve katılımcıların değerlendirmeleri ile son buldu.