DO YOU NOT HAVE A MEMBER OF THE RİZE COMMODITY EXCHANGE?
* Registry Num
* TC Nun
* Password
Sign in
EN
.
TR
Member Operations
OUR MEMBERS
REGISTRATION PROCEDURES
CLOSING PROCEDURES
REGISTRATION PROCEDURES
SERVICE STANDARDS
MEMBERSHIP SURVEY
MEMBER UPDATE FORM
REQUEST AND COMPLAINTS FORM
About RTB
RTB From Yesterday To Today
Chamber Organs
Old Management
Administrative Units
RTB Internal Direction
Duties And Responsibilities Of Commodity Exchanges
Our Documents
Logo
Legislation
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu
İstatistikler
Reports
Bulletin / Prices
Annual Bulletins / Prices
Monthly Bulletins / Prices
Projects
Tea Taster Project
Tea Market Project
Rize Tea Research and Application Center Project
Quality Management
Geographical Indication Products
Contact
ÇAYMER ÇAY SEKTÖRÜ RAPORLARI
HOME PAGE
Reports
ÇAYMER Çay Sektörü Raporları
TEA SECTOR REPORTS
ANNUAL ACTIVITY REPORTS
OVERSEAS RESEARCH INVESTIGATION REPORTS
REGIONAL RESEARCH AND REPORTS
ÇAYMER ÇAY SEKTÖRÜ RAPORLARI
ÇAYMER ÇAY SEKTÖRÜ RAPORLARI
Share this post
Reports
#
NAME
DESCRIPTION
1
Değer Zinciri Analizi
2
Stratejik Pazar Araştırması Ocak 2018
3
Pazar Araştırması Raporu
4
Stratejik Pazar Araştırması Raporu Ekim 2017
5
KOBİ Tanı Araştırmaları Konsolide Rapor
6
İşletme Tanılama Ara Raporu
7
TRAC Projesi KOBİ Tanı Saha Çalışması ve KOBİ Bireysel Raporları Bilgi Notu
8
Rekabet Stratejisi ve Yol Haritası için C.1.1.4 Temel Çalışmalar ve Raporların Sunumu C.1.1.5.1. Odak Grup Toplantıları Faaliyetleri Değerlendirme Ra
9
Çay Üretim Rekabet Stratejisi Ve Yol Haritası
10
Rekabet Stratejisi ve Yol Haritası Çalıştay Raporu
11
Çaymer İçin İş Planı – Ara Rapor
12
Rize Çay Araştırma Ve Uygulama Merkezi İş Planı
13
Çaymer İçin Müşteri İlişkileri Yönetim Sistemi Rehberi
14
Uygulamalı Ar-Ge Departmanı İş Planı
15
Eğitim ve Danışmanlık Departmanı İş Planı
16
Kuruluş, Görevler, Görev Tanımları & Değerlendirme Planı Ek-A İnsan Kaynakları Planı
17
Mesleki Gelişim Planı Ek-B İnsan Kaynakları Planı
18
Oryantasyon Kılavuzu Ek-C İnsan Kaynakları Planı (2018-2023)
19
) Kalite Yönetim Sistemi El Kitabı
20
Kalite Politikaları Laboratuvar El Kitabı
21
Uluslararasılaştırma Stratejisi & İş Ortaklığı Stratejisi & Araştırma Ortaklığı Stratejisi &
22
Siyah Çay ve Yeşil Çay Makine & Ekipman ve Üretim Performans Değerlendirme Raporu
23
Çaymer Laboratuvar Cihazları Teknik Özellikleri El Kitabı
24
Traınıng Sessıons By Supplıers For Machınery And Equıpment To Be Used In Trac Laboratory
25
Rize Çay Araştırma ve Uygulama Merkezine Yönelik Akreditasyon Süreci Rehberi
26
Kalite Denetim Birimi Eğitimleri (Rtb Lab)
27
İç Kalite Denetim Prosedürü
28
Kalite Güvence Prosedürü
29
Kalite Yönetim Standartları Rehberi
30
Rize Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi için Makine, Ekipman ve Gereçlerin Bakım Programı
31
Ekipman, Organizasyon & Analiz Tipleri Raporu
32
Merkezde Mevcut Donanımların İzlenmesi ve Tedarik Sözleşmesi Gerekleri Hakkında Rapor
33
Tedarik Sözleşmesi & Bakım Programının İzlenmesi için Prosedür El Kitabı Raporu
34
Prag Kurallarına Göre Tedarik Sözleşmesi İzleme Prosedürleri Rehberi
35
Görünürlük Ve İletişim Planı
36
Rize Çay Araştırma Ve Uygulama Merkezinin Kurulması İçin Teknik Destek Projesi
37
Çay Yapraklarının Hasadı ve Taşınmasında Kalite Standartları ve Parametrelerinin Geliştirilmesi
38
Optimum Üretim Yapılmasına dair Rapor ve Depolama Analizi ve Optimum Üretim Koşulları
39
Alternatif Ürünler Ve Alternatif Ürün Numunesi Üretimi
40
Uluslararası Pazar Anketi Yürütme Araştırması Özeti
41
Sürdürülebilir Çay Üretimi
42
İngiltere Çalışma Ziyareti Sonuç Raporu
43
Eğitim İhtiyaçları Analizi Raporu
44
Çaymer Eğitim Ve Danışmanlık Bölümü Personelinin Desteklenmesine Yönelik İzleme Raporu
45
Çaymer Laboratuvarı Hizmet İçi Eğitimi
46
Çaymer Yönetimi ve Eğitim & Danışmanlık Departmanı Personeli için İş Başı Desteğinin Sunulması
47
Çay Üretimine dair Uluslararası En İyi Uygulamaların Tespitine dair Araştırma Raporu
48
Personel Değerlendirmesi’ne Giriş
49
Öz Değerlendirme Kılavuzu
50
Beceri Denetim Eğitim Gereksinimleri Analiz Kitapçığı
51
Beceri Denetim Eğitim Gereksinimleri Analiz Kitapçığı
52
Çay Üreticileri Çalıştay Raporu
53
Tüketici Eğilimi ve Tahmin Analizi Raporu
54
10 Çay Üreticisi Kobi Ek
55
Eğitim Seminerleri Raporu
56
Rize Çayı Coğrafi İşaretinin Teknik Özellikleri, Küçük ve Orta Büyüklükteki Çay İşletmelerinin Coğrafi İşarete Uyumu Üzerine Rapor
57
Çaymer Kütüphanesi İdari Birim Raporu
58
Çaymer Kütüphanesi Fiziksel ve Teknik Şartlar Raporu
59
Çaymer Kütüphanesi Web Tasarım ve İçerik Raporu
60
Çaymer Kütüphanesi Birinci Yıl Stratejik Planlanması Ve İş Planı
61
Bilgi Paylaşım Ve Yaygınlaştırma Stratejisi Ön Hazırlık Raporu
62
Türkiye’deki ve Dünyadaki Benzer Tanıtım Gruplarının Yapısının ve Aktivitelerinin İncelenmesi
63
6 Çay Tanıtım Grubunun Kurulmasının Kolaylaştırılması
64
Çay Turizmi Stratejisinin ve Eylem Planının Geliştirilmesi
65
Rize Çayını Tanımlayan Teknik Özelliklerin Geliştirilmesi
66
Rize Çayı Coğrafi İşaretinin Grafik Tasarımı
67
Dünya Çay Forumu
68
Rize Çayı Tanıtım Kampanyası
69
Çaymer Yönetimi ve Eğitim ve Danışmanlık Bölümü Personellerine Hizmet İçi Destek Verilmesi Koşulu Hakkında Rapor
70
Çaymer Teknisyen Oryantasyon Eğitimi ve Uygulamalı Teknik Eğitim Raporu
71
Türkiyedeki Çay Üreticisi Kobilere Yönelik Rekabetçi Pazarlama Stratejileri
72
Çay Sektörü Değer Zinciri Analizi Üzerine Odak Grupları Toplantısı Raporu 23-24 Ağustos 2017
73
2.Ara Rapor 01.11.2017-30.04.2018
74
Çay Üretimi Rekabet Stratejisi Ve Yol Haritası
75
Nihai Rapor (taslak) 11.10.2016-11.08.2018 tarihleri arası (22 ay)
Back