HİSARCIKLIOĞLU’NUN KATILIMIYLA ODA-BORSA MÜŞTEREK TOPLANTISI YAPILDI

Hisarcıklıoğlu’nun Katılımıyla Oda-Borsa Müşterek Toplantısı Yapıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla Oda Borsa Müşterek Toplantısı yapıldı.

Toplantıya Rize Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan, Meclis Başkanı Resul Okumuş, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz KARAMEHMETOĞLU, Meclis Başkanı Şükrü CEVAHİR, Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Mert, Meclis Başkanı Hüseyin Öztürk, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Meclis Başkanı Cemal Cahit Akbeniz, Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Çakır, Meclis Başkanı Turan Karahan Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanları, üyeleri ve genel sekreterler katıldı.

Toplantıda Hisarcıklıoğlu, Oda-Borsa üyeleriyle istişarelerde bulundu. Borsa Başkanımız Mehmet Erdoğan toplantıda çay sektörü hakkında güncel durum bilgisi verdi. Ayrıca Borsanın yaptığı faaliyetler ve projeler hakkında bilgilendirmede bulundu.

Toplantı sonunda Hisarcıklıoğlu’na hediye takdimi yapıldı.

Hisarcıklıoğlu’nun Katılımıyla Oda-Borsa Müşterek Toplantısı Yapıldı