TOBB BAŞKANI RİFAT HİSARCIKLIOĞLU ZİYARETİ

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Ziyareti

Rize Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan ve Meclis Başkanı Resul Okumuş, beraberlerindeki heyet ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.​​

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Mehmet Erdoğan, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “3 Ekim’de çok demokratik bir seçim yaptık. Adaylarımız vardı. Üyelerden gelenler vardı. Nihayetinde bütün üyelerimizi memnun edecek bir seçim gerçekleştirdik. Daha sonrasında bunun geri dönüşlerini de aldık. Rakip olan arkadaşlardan da diğerlerinden de. Bütün kurumlar içinde gördüğümüz Odalar Birliği camiası ve bunun genele yansıyan bizim gibi oda ve borsalar gerçekten demokrasiye uygun çok güzel seçimler yaptı. Bugün de bizim talebimizle Sayın Başkan sağ olsunlar kabul ettiler. Bütün meclis üyelerimiz ve çalışan arkadaşlarımızla beraber ziyaretimizi gerçekleştirdik. İlimizdeki sektörel sorunlarla ilgili elimizdeki bilgileri aktardık. Şunu gördük ki bizim konularımıza Başkan Bey bizim kadar hakim. Çok önemliydi. Bizim için değerli olan KGF’nin çaya vermiş olduğu destek. KGF’nin Başkanı Erdoğan Bey de buradaydı. Ona da çok teşekkür ediyorum. Ben inanıyorum ki bu birlik beraberlik içinde çok güzel sonuçlar elde edeceğiz. Ben seçim sürecini bitirdiğim gün ya da ertesi gündü Sayın Başkan için adaylık yazımı yazdım gönderdim. Türkiye’nin Rifat Bey’e ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Onun himayesinde burada oluşacak yönetimlerde veya kurullarda her türlü görevi almaya da hazırız.  Kendisine destek oluyoruz. İnşallah hayırlı bir süreç yaşanır”.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Ziyareti